Smart laddning för din elbil på landet

Att bo och leva på landet har många fördelar för oss människor. Vi har naturen inpå oss och vi andas frisk luft. Att kunna förflytta oss har i alla tider varit viktigt och det har skett på olika sätt sedan tidernas begynnelse.

Med Easee laddbox till din elbil kan du känna dig trygg när en bilfärd behöver göras kortare eller längre sträckor. Att laddboxen dessutom hjälper till att sänka elkostnaden med hälften för själva laddningen är en mycket stor fördel för både plånboken och miljön. Den är enkel att förstå sig på och genom att schemalägga när bilen ska laddas så väljs lätt tiden på dygnet när elkostnaderna är som lägst. När elpriserna är som lägst betyder det att det är som minst belastning på elnäten. Är det flera i området man bor i som exempelvis behöver tvätta, laga mat, ladda robotgräsklippare med mera samtidigt så belastas elnätet och priset blir dyrare.

Elbilen har en stor funktion på landet

De allra flesta som bor på landet behöver en bil då de kommunala kommunikationerna har dragits in på landsbygden under många år. Det kanske går exempelvis en buss vid ett fåtal tillfällen under ett dygn. Driver man en verksamhet på landet på heltid då är det naturligtvis enklare och finns det dessutom en elbil så klarar man sig mycket bra. Det kanske ska fraktas diverse varor till och från verksamheten som drivs och idag finns det elbilar i många storlekar utefter vilket behov man har.

Finns det flera i hushållet där kanske en har ett arbete utanför bostaden och barn behöver tas till en förskola, grundskola eller gymnasieskola, då är det ett ypperligt val att under exempelvis natten ladda elbilen med en laddbox som sparar pengar. Tekniken blir enklare och enklare för att vi ska hjälpas åt att spara på miljön.

Att veta att det finns billigare och smartare laddning till bilen är en stor fördel.