Invigning av gårdsbutiken

Om du äntligen börjar närma dig ditt mål att öppna en butik på din gård kan det vara en bra idé att du bjuder in vänner, familj och bekanta på en invigningsfest. På så sätt får ni igång försäljningen och det är alltid värt att fira när man har nått ett mål. Därför ska du ha invigning av din gårdsbutik. I det här inlägget kan du läsa mer om hur du kan gå tillväga för att ordna en lyckad invigningsfest.

Dryck

Det bästa sättet att inviga en gårdsbutik är med pompa och ståt. Det vanligaste är att man bjuder på någon typ av mousserande dryck. Till exempel ett gott mousserande vin som ni kan skåla med och hälsa alla välkomna med. Förutom mousserande vin finns det andra drycker som kan vara passande. Till exempel bubbelvatten, cider eller läsk.

Snacks

Förutom att det kan vara trevligt att ha något i glaset medan kunderna ser sig omkring i er butik så är det också trevligt med något att äta. Ni kan bjuda på olika tilltugg som är tillagade av det ni har på gården och säljer i butiken. Om ni till exempel säljer grönkål kan ni göra grönkålschips och bjuda på det. Om ni säljer knäckebröd kan ni bjuda på det, med goda toppingar.

Specialerbjudanden

Sist men inte minst kan ni fira invigningen genom att bjuda kunderna på olika erbjudanden. Det kan vara allt från sänkt pris på honung till att ta tre betala för två. Se över ert sortiment och försök hitta på någon typ av erbjudande som gäller för invigningen.

Gårdsbutik